Brossorna på besök :-O

Så, planer inför framtiden... jag är inte säker på att jag har några utkristaliserade än. Kanske på ett ungefär, jag menar jag vill hålla på med konst.. På nåt sätt.. Fast jag har kommit fram till att det är okej att inte alltid veta exakt åt viket håll man är på väg. Några saker vet jag med största säkerhet<3 Jag har en Rodde! Och imorgon firar vi åtta månader, man kanske skulle ta o baka en stor tårta ;P Det är inte klokt vad tiden rusar iväg för en, åtta månader redan! Och vi har bott tillsammans i två av dem!

Idag är mina brossor hemma hos mej och hälsar på, och Ronja också :) Vi har bakat en massa bröd och vaniljbullar, så nu är jag alldeles för mätt. Orkar inte göra ett upphopp ens. Just nu ligger mina syskon över varandra i en mysig hög i soffan, dom ser ut som små söta tonårings-degar naaaaaaaaaaaw! Aske har blivit så stor, det är så kul att prata med honom. Och Birk har också blivit så stor, han är 12 nu och skejtar en massa, ni skulle se hans uppflådda knän! Aske är 14 år, stora killen! :) Känns konstigt att dom inte är "småbarnen" längre.. När jag var typ 10 och halvstor så hade mamma och pappa ett samlingsnamn på Love, Tilde, och Aske.. Dom kallades kort och gott för "småbarnen". Blev nog lättare så tror jag, för att hålla isär oss liksom. Det kunde låta så här " My, tar du hand om småbarnen ikväll, jag och pappa skulle verkligen behöva det, det går väl bra, okej men då säger vi det, taaaaaaaaaack Mysan"

Puss puss


Lyssnar på ljud-cd :)

Hehe har jag blivit gammal,..ja kanske lite :P För jag lyssnar på ljud-cd, och tar det lugnt. Det är jättetrevligt tycker jag, gillar ljud-cd. Jag har blivit som mamma.. hon lyssnar också på ljud-cd. Sen är jag skittrött också, trött efter jobbet som vanligt, och lite trött på jobbet också, jag ska försöka hitta ett till extrajobb. Hur nu det ska gå till ?


RSS 2.0