Zacke


Movits - Fel del av Gården


Jag är lite kär i Sophie Zelmani..

Det är så sent nu men jag sover inte. Jag drömmer inte om något konstigt som jag brukar. Jag sitter uppe framför datorn och lyssnar på Sophie Zelmani. Så fint, jag är lite kär i Sophie Zelmani.
Jag pratar med en kompis på chatten på facebook. Fast nu börjar jag bli trött. Men jag vill inte sova. Det ger mig mer att sitta här och lyssna på musik. Det är skönt att ha lite ensamtid ibland.

 


Hemlängtan..

Det är sent.

Jag borde sova kanske.

Lars Winnerbäck låter fint nu.

"Utan korridorer skulle jag bli lycklig"

Hemlängtan här i sängen.

Bedövad i skallen....

Men lite ensam
.

Lördag.

Oj, vad jag är trött idag, var ute med några kompisar från skolan igår. Fast kvällen blev inte riktigt som planerat, jag trodde vi skulle bli ca. 10 pers men de var bara jag och två andra som dök upp. : S Men det var trevligt trots allt, det var kul att komma ut lite, annars hänger jag mest själv i lägenheten eller på fik och pluggar så man kan behöva en kväll ute också.

Det går bra i skolan, är inne på andra delkursen som är på 6 hp. Så den här lite minde än den första som var på 9hp. Jag tror jag får veta tenta resultatet för första delkursen i nästa vecka,.. hoppas jag! 

Nu sitter jag hemma och degar, kollar på 16 and pregnant... haha det är inget på tv-- Och ändå börjar jag nästan gråta.. det är så sorgligt, handlar om ett par som adopterar bort sitt lilla barn.. snyft..

My 

RSS 2.0