Ny hårfärg





Först såg det lite lila ut :S Men efter att jag tvättat det såg det bättre ut....brun-röd:)

Äntligen Löning !

FAN vad efterlängtat! Äntligen löning för allt slit, Som jag har väntat och varit pank i hundra år känns det som. Jag vet precis vad jag ska göra med pengarna moahaha Jag har mina planer... En klänning jag har beställt från vila, en lila "sugar dress"
Men tyvärr blir det nog inte så mkt mer än den.. lönen måste räcka till en hel del annat. En TV till exempel, som också är beställd för ett tag sen,..Ska gå och köpa den idag!! Ska bli skönt att ha tv igen, och det är en fin tv :-) Ja sen är det ju hyran.. telefonen.. och datorn...
:-O







sjuk igen..kul..








moi.. målar igen!!


hihi roddes öra


Du. (The total make over!)

Jag blev svag när jag träffade dig
Eller var jag alltid det?
Jag blev rik sen vi sågs
Var jag nånsin fattig?
Vad gör du med mig Du?
Du, jag valde aldrig!
Att bli den som ger allt för dig 
Glöm inte det, vill jag säga!
Jag blev svag sen den dan
Du kom in i mitt liv. Ja. Du!
Du kom och slog upp alla dörrar, Du sa "här ska dammas!"
Du gjorde om allt där inne!
"ljus och glädje säger den här gardinen" sa du förnöjt till mig.
När Du kom förändrades jag.
Jag blev starkare, men svag..


/My


städning och veckohandling med roddan;)

Så! Nu är jag klar med städningen! Maten ligger tryggt i kylen och jag väntar på att det ska bli fredag!!! För Imorgon kommer mamma och två av mina syskon och hälsar på oss, dom har inte sett lägenheten än! Det ska bli kul att träffa dom igen, var ett tag sedan faktiskt. Åtminstone en månad tror jag.. När dom kommer ska vi käka med roddes familj, dricka lite öl ;) Mamma har aldrig träffat hans familj så det blir första gången,... jag hoppas dom gillar varandra ! längtar till imorgon!

Stanna, vänta ut tiden och gör ingenting, eller gå hem och få inget betalt för de timmar du blivit lovad??

Nu sitter jag på jobbet framför datorn här och alla andra har gått för dagen. Det är jag som stänger och larmar idag, lite läskigt med så mycket ansvar men det kommer att gå bra. Fast det är så jävla tråkigt att bara sitta här och vänta. Men jag vill inte gå än, jag blev lovad att jobba till 18 idag och om jag går nu ( trots att här inte finns mer att göra..) så får jag mindre betalt :S Så knäppt är systemet, det är så det fungerar för tim-vikarier. Stanna och gör inget och vänta ut tiden - och få betalt för de timmar du blivit lovad... Eller gå hem och du blir tvungen att skriva upp i din timlista att du gick tidigare - alltså få mindre betalt än vad du blivit lovad. Så är det... Och jag behöver ju pengarna, alltså stannar jag.

Jag vill lära mig spanska. Nu! Det känns mer och mer viktigt, jag vill kunna åka med till Chile med hela familjen och faktiskt kunna förstå vad alla säger. Förstå skämten, jargongen och alla historier som berättas! Därför har jag sökt två spanska kurser på malmö högskola, spanska för nybörjare :-D Jag hoppas att jag blir antagen, för jag söker på sen anmälan. Kursen börjar i september.

Nu vill jag bara gå hem, allt är klart. Så vad ska jag göra här i en och en halv timme till?  'suck' ---:(

Skärpning!

ok nu är det skärpning på karriärfronten!

 Jag har bestämt mig för att satsa. Till våren

2010 blir det folkhögskola med måleri inriktning/

högskoleförberedande för min del! Sedan siktar

jag på konstfack när jag fått ihop min portfolio :-)

 Har insett att om jag fortsätter så här kommer

jag alltid undra hur det skulle gått om jag försökte

 mej på konstnärsyrket. Det är inget jag vill

undra när jag är gammal,..



Hemmakväll.. och ingen tv.

Jahapp, så var det hemmakväll igen. Skulle faktiskt vilja gå ut, men jag har inga pengar :( Och ingen tv heller... Jag borde laga mat men jag orkar inte, jag är så himla sjukt trött. Mina fötter är gelé och mitt huvud tungt.. Trodde jag skulle somna när jag satt på cykeln hem.,. Jag har tråkigt och JAG VILL HA MIN TV BUHU

Dricker te och lyssnar på Marian Keyes :)

Jag dricker te och lyssnar på Marian Keyes :) Det är jättemysigt! Ett tips är "På sängkanten med Marian Keyes" Hon skriver på ett  sätt som jag gillar, det är rakt på sak, skitroligt och avslappnat. Fast ändå insiktsfullt!

Sjuk och hemma med tant-tidningen "sköna hem" + mörk chocklad som jag inte ens tycker om :(

Det är trist att vara sjuk, även om man gillar sitt nya hem, sina nya möbler och väldigt bekväma säng så är det trist efter en stund. Jag hostade upp mina lungor igår natt.. och är därför svintrött idag.. Jag sov till kl 14 haha, vaknade i och för sig några gånger och var uppe och drack vatten.

Kl sju i morse kom vaktmästaren för att inspektera några grejer som jag och rodde anmälde att vi vill ha utbytta/ reparerade i lägenheten. Det är en av garderobsdörrarna som hänger löst, ett stort hack i badrumsdörren.. en trasig låda i köket.. en repa i golvet och en lös golvplatta. Allt gick ganska fort, jag var så yrvaken och sjuk att jag inte riktigt var närvarande. Rodde fick sköta det där. Jag bara stod där och höll med, instämde lite sådär. Sen gick rodde till jobbet kl 8, då gick jag tacksamt och la mig igen. Sen sov jag, länge. Det var skönt. Nu gör det inte lika ont i bröstet och huvudet. Men jag måste nog till jobbet imorgon känner jag. Då slutar jag 13.. så det borde jag klara av. Bara jag vilar idag.

Igår vilade jag inte. Då kom Ambra, en av mina kusiner, och min faster Nina och hälsade på. Först möttes vi på drottningtorget och handlade eko-grejer. En massa mat och lite kläder och skor som Nina behövde. Sen gick vi hem till mig, Nina, Ambra, jag och en gammal vän till Nina som heter Hanna. Vi dukade upp allt på köksbordet så det blev som en picknick :-) Vi pratade, åt frukt, riskakor och drack te med sojamjök. Dom stannade ganska sent.. Vi hade så mycket att prata om så ingen tänkte på tiden.

Så stor Ambra hade blivit! Så lång och söt, hon är tretton nu... Det var 1 och ett halvt år sedan jag träffade henne sist. Gud så mkt som har hänt sen dess. Jag tog studenten i Simrishamn, jobbade som barnvakt den sommaren. Sen flyttade jag till Malmö.. Bodde med Lisa på möllan och pluggade design på malmö högskola.. festade en hel del ;P Tillslut träffade jag rodde, för 6 mån sedan. Pluggade språk men hoppade av den tråkiga kursen :P Sökte en massa jobb och fick tillslut jobb som vikarie inom barnomsorgon i södra innerstan. Flyttade ihop med Rodde för två veckor sedan. <3 Jobbar fortfarande på förskola men planerar att börja plugga igen till våren. :-)

Ambra har varit i Indien i ett halvår sen vi sågs, och nu när hon är tillbaka med sin mamma i Bästekille, hon pluggar och tar igen det hon missade när hon var i Indien med sin pappa och två små bröder. Dom är fortfarande kvar där. Sen till hösten börjar hon i åttan! Det är inte klokt, lilla Ambra!! Tiden går fort.

Idag fick jag en tidning med chocklad på baksidan, det är "sköna hem" suck! Inte så rolig läsning...När blev jag medelålders tänkte jag när jag såg den dimpa ner genom brevinkastet. Jag tycker inte ens om mörk chocklad. Om ni undrar varför jag får den tidningen så är det ett stort misstag jag gjorde på nätet. Har hänt förut, kommer hända igen... Jag beställde tre nummer eftersom man skulle få halsband och örhängen på köpet från Pilgrim. Tycker om pilgrim, men inte sköna hem. Men sen visade det sig att man måste vänta tre mån för att få smyckena. Först kommer såklart tidningarna.. som man då måste betala för, vilket jag inte har gjort, jag har inga pengar så det får vänta..

Jäkla internet, varför, varför går jag alltid på allt sånt skit !!!???  Folk kan sälja nästan vad som helst till mig jag lovar. Bara det är snyggt förpackat. Det är synd om dem som är esteter.....
/ My

badrum..


fler bilder..








Titta mamma Jag har ett eget hem :-) Fler bilder på lägenheten!











Titta mamma Jag har ett hem:-)

äntligen har jag blivit lite brun. ;)


Bilder på nya lägenheten! :-D Vårt hem, ditt och mitt, Du och jag wow!








Fler bilder kommer....

RSS 2.0