ägg.-:)

Idag äter jag ägg till mat, kokta ägg...orkar inte göra någon ordentlig mat. Jag har varit lärare i klass 3 A också, det var intressant, kul, mycket liv och rörelse om ska uttrycka sig milt!

Nu är jag helt slut, astrött! Sov så dåligt inatt, bara några timmar,.. fyra kanske.


Så därför blir det bara ägg idag, sen ska jag hem till pojkvännen och sega. Det är det vi gör, vi liksom segar oss igenom timmarna, framför tvn, fim eller annat oviktigt. Älskar honom så himla mycket, vi har varit tillsammans i tre månader nu, och jag fick en vacker ros som påminnelse! Det är helt underbart!

andra avenyn moahahaha - Vad tänkte manusförfattaren???

HAHA andra avenyn, vilket skämt! Fast det är roligt att kolla på, när man är lite sådär söndagstrött och uttråkad. Min mage har svällt upp nåt enormt :-O jag har gått upp i vikt tror jag, det är chipsen...och dippen...

Greger är väl för härlig, smygbög med kristianstadsdialekt. Och Roland...agressiv jävel med gott hjärta.  Han spelar bra, Fyr ! Han har ett sånt där rödsprängt ansikte som ser lite ihopknycklat ut, särskilt när han blir arg är han bra tycker jag.

Det mest patetiska är all otrohet och typ insest, vad tänkte manusförfattaren egentligen!?


Sex säljer, så är det... det är så översexualiserat allt i tv, eller ja, hela samhället. Och så hör man att sexlusten minskar, jag är inte förvånad alltså. Inte konstigt att man tappar lusten, när den dagligen trycks ner i halsen på en..

Nåja, nu är det sent, dags att sova. 

i mitt kök...


Målning


Hälsnigar från ett soligt Malmö mina vänner;)

Det är sol och varmt här i Malmö, tog en promenad från Värnhem, och genom folketspark!

Folk är på bra humör idag tror jag, det verkar så. De log hoppfullt åt mig längs vägen...något vårigt ligger i luften. Jag har till och med hittat ett par vita vårskor, första gången jag tar på mig vita skor, vi får se hur det går... När jag kom hem var jag flitig och gick ut med ALLA soporna, så stolt man kan vara! Sen dammsög jag också, bokade en tvätt tid nere i tvättstugan bara för att ha det ur världen.
 
Nu är det vår :-)

lördag hos hans föräldrar- som lagar världens godaste frukost!

Vilken underbar frukost jag har ätit! Hur kan allt falla på plats när man träffar någon... han är så go, underbar, känns helt overkligt att vi ens hittade varandra.

Ibland undrar jag om det kanske är på låtsas alltihop. Kan det vara så? När man har haft det jävligt kasst under en lång tid och verkligen sett ner på sig själv..så blir det en så stark kontrast när man plötsligt känner sig så älskad. Så älskad som jag känner mig nu!
Vi är som ihopklistrade vi två.. vi vill bara vara hos varandra, med varandra, hålla varandras händer och bara vara vi..vi två.
Det känns overkligt på många sätt.
Kan någonting underbart som händer i livet bli för mycket för en? Tror ni det? Jag menar, det kan kanske bli överväldigande? Det är som sagt en så stor kontrast från att vara singel och inte trivas med det... Jag har haft skitkul som singel också, det är inte det jag säger, det är ingeting fel med att vara det. Jag längtade efter något stabilt i mitt liv, och nu känns det som om jag har hittat just det :-)
But I cant help but wonder.....
Kan det bli för bra, för snabbt? Måste hjärtat hänga med i svängarna, eller är det ok. att vara lite efter.......

Dettta andas lite sex and the city haha Men det är ok.

Kärleksfredag!

Idag är det Kärleksfredag allihopa! Det säger dom på din gata så det måste ju vara sant haha

Det är jag som är My och idag kommer jag att hålla i mattelektionen, bildlektionen, rasten och hela galoppen!

Så sa jag.... nästan, idag när jag kom till mitt jobb, jag var i en tredje klass som vikarie. Fy fan vad härliga barnen var!

Jag har fått så mycket kärlek från dom små liven idag! Fick till och med en fin teckning föreställande en fjäring och det stod "tlll My" med röda feta bokstäver på den. Sen kom solen och solade fram mina fräknar, fan va det är snyggt med fräknar! Nu gör jag ingenting vettigt, jag kom innanför dörren och störtade ner i soffan...sen har jag liksom fastnat här.

Väntar dock på pojkvännen... vi ska köpa skor idag, det är dagens stora plan! Vi har blivit ett sånt där par som gör allt tillsammans, vi handlar skor, går på apoteket och lämnar tillbaka böcker på biblioteket,... det är kärlek att lämna tillbaka böcker som är försenade med ungefär tre veckor! Det är så det är, vardag, vad ska man säga.. Det är fint på sitt sätt. Men jag undrar hur mycket jag kommer få betala, Shit!!

Välkommen till min nya blogg!

VÄLKOMMEN, Hoppas någon tycker det är underhållande att läsa, jag tycker iallafall det är kul att skriva! kramar/ My

RSS 2.0