Tummel !

Ett underbart band för alla som inte vet !

http://www.youtube.com/watch?v=PwdTY1Ezkcw&NR=1

PÅ ONSDAG REDAN:)

Idag fick jag veta att vi får nycklarna till lägenheten på onsdag ( denna onsdagen!) WOW jag är så glad :)

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees äääääääääääääääääääntligen!

Ny frissa! En bob fick jag veta..;)




Ny frissa..

Jag har klippt mej, det blev ganska mycket kortare än vad jag hade tänkt mig.. Men jag är nöjd:) Snart ska ni få se....

When the blue is gone.




I told you once I did, after you told me how. /sophie zelmani


I hate mondays.....

HU vilken dag, jag hatar måndagar! Jag är såååå jävla tröööööööött.... Skulle hälla musli och spillde ut allt på golvet! Sen slog jag i foten på vägen till badrummet.. det gjorde ont! Och när jag äntligen kom hem från jobbet och var helt genomsvettig (eftersom jag tog en tröja för mycket då det var svinkallat i morse) så skrapade jag benet mellan den rostiga cykeln och den tröga gamla hissdörren, som inte går att få upp utan att man blir halvt stympad! Hissjävel! Allt går fel idag :( Jag vågar inte göra någonting mer just nu. Det är bara att lägga sig ner och ligga still... så ska väl inget mer dåligt kunna hända mej.. Eller......?



Möbler till lägenheten../ Jag har mycket tid till planering...för mycket!


Den här sängen har vi tänkt oss, fast i svart..och så blir det lila sängkläder..





Och den här lampan...två st, en på varje sängbord..




Förvaring är alltid bra att ha, det blir nåt i denna stilen...Fast bara en rad hyllor, som kommer vara "täckta" med små dörrar så att det blir som luckor :)


Märks det att jag har tråkigt nu haha, eller det kanske märks hur mycket tid över till planering som jag har-- lite för mycket tid känner jag....

IKEA here we come....:)

IKEA here we come! Snart iallafall...Nu är det bara tre veckor kvar tills vi flyttar!! Jag hoppas jag överlever tre veckor till som inneboende hos roddes brorsa. Det är helt ok egentligen, ska kanske inte klaga..., men det är trångt ju. :S

Och jag längtar så himla mycket till våran fina lägenhet och jag längtar efter att få inreda den med alla möbler vi vill ha :-D Vi har redan gått runt på Ikea flera gånger och spanat in exakt de grejerna vi vill ha... Och det är mycket vi vill ha... Det kommer bli dyrt hehe. Just nu är det inte mycket som händer övh. Jag väntar mest på att få flytta... Och så jobbar jag ju, heltid nu på en förskola, det är ett vik på hela juni och juli så det är ju bra!

Im in love love love

Jag är så kär!!! Och snart bor vi tillsammans också! Fan vad glad jag är för det!!



Nu är det bara en månad kvar tills vi flyttar in i vår fina lägenhet!

RSS 2.0